Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонських лікарнях відбулись урочисті заходи до професійного свята

Колектив Херсонської клінічної лікарні ім. А. та О. Тропіних прийшли привітати зі святом секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко, голова Корабельної у місті Херсоні ради Наталія Чорненька, депутат облради Юрій Рожков з родиною.

Багато теплих слів вдячності за нелегку працю було сказано на адресу лікарів, медичних сестер, представників господарчих відділів, керівників.

«Я всім вдячний за роботу, за ваш вибір, за ваші душі, за нашу єдність… Я щасливий від можливості працювати у цій лікарні, з цими людьми», – з такими словами звернувся до колективу головний лікар Леонід Ремига, який протягом десятиліть є незмінним його керівником.

Медичні працівники отримали подяки за багаторічну працю і відданість справі від керівників області, міста, району.

Клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша зібрала своїх ветеранів, актив лікарні та поліклініки.

«Мені хочеться подякувати кожному за вашу щедрість душі, за ваші добрі серця, за ваш професіоналізм і за те, що ви Люди з великої літери. Великі слова вдячності ветеранам, що тут присутні. Дякую вам за те, що ви створили в лікарні такі добрі традиції, що нам, вашим послідовникам, їх легко дотримуватися, легко навчати молоде покоління – воно у нас гідне та прекрасне», – привітала всіх головний лікар Алла Малицька.

Грамотами були відзначені кращі дільничні лікарі, котрі заключили найбільшу кількість договорів з пацієнтами. Двом лікарям вручені стипендії, за розпорядженням голови облдержадміністрації.

Протягом діяльності Херсонського депутатського корпусу нинішньої каденції медична галузь міста отримала друга і лоббіста, в хорошому значенні слова, своїх інтересів в особі секретаря Олени Урсуленко. При винесенні рішень з розподілу понадпланових надходжень вона завжди – на боці лікарів, які повинні отримати достойні умови, необхідне обладнання, щоб діагностувати, надавати лікування, рятувати життя городян й жителів передмість.

«Хочу передати вітання від депутатів міської ради і слова подяки. Ви дуже багато вкладаєте знань, досвіду, душі в те, щоб кожен житель нашого міста, почувався краще, не відчував болі. Лікар – це дуже важка, але поважна професія. Через ваші руки ми приходимо в цей світ, Ви нас супроводжуєте і допомагаєте протягом життя. Я бажаю вам здоров’я! Хай ваші добрі справи повернуться до вас сторицею», – звернулась до медичних працівників міста Олена Урсуленко.

Актори облмуздрамтеатру ім. М. Куліша влаштували святковий концерт для медичних працівників лікарні ім. Тропіних. А колектив закладу охорони здоровя ім. Є Карабелеша вітали зі святом камерний оркестр «Гілея» обласної філармонії та народна артистка України Наталія Лелеко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН