Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасні технології розвиваються на Херсонщині

Про те які плани є у Херсонщини щодо розвитку сучасних комп’ютерних технологій на Фейсбуці повідомляє народний депутат України Олександр Співаковський :

 – 

Сьогодні був у СОТ “Буревісник”, знайомився з планами розвитку університетської інфраструктури. І скористався нагодою, взяв участь у роботі workshop “Кіберфізичні системи та їх застосування”, який відбувся в рамках представницького семінару, що проходить цими днями на базі нашого спортивно-оздоровчого табору. Це взагалі давня університетська традиція — проводити виїзні конференції, семінари, майстер-класи, тренінги саме тут, у “Буревіснику”. Тому дуже добре, що закон і історична справедливість були відновлені, через суд землі СОТ були повернуті його законному власнику. А це означає, що традиція, яка закладалася не одним поколінням студентів і викладачів ХДУ, буде продовжитися.
Сьогодні ж, у рамках семінару, колеги шукали спільні шляхи застосування кіберфізичних систем у біології, завтра обговорюватимемо цю ж тему відносно фізики. Семінар взагалі дуже насичений і цікавий за тематикою. Зокрема, одну з доповідей буде присвячено криптовалютам та токеноміці.
Багато про що говорять і імена його учасників. Серед них, зокрема – академік НАН України, д.ф.-м.н., професор О.А. Летичевський, завідуючий відділом теорії цифрових автоматів Інститута кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України; д.ф.м-н, в.н.с., О.О. Летичевський мл, в.н.с. відділа теорії цифрових автоматів Інститута кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України, в.н.с. Garuda.ai; д.ф.-м.н., д.т.н., професор В.Г. Скобєлєв, в.н.с. відділу теорії цифрових автоматів Інститута кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України; д.ф.-м.н., доцент В.С. Песчаненко, професор кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики Херсонського державного университета, в.н.с. Garuda.ai; к.п.н., доцент Н.А.Кушнір, декан факультета фізики, математики та інформатики Херсонського державного університета; к.б.н., доцент Е.Н. Гасюк, завідуюча кафедрою біології людини та імунології Херсонського державного університета; В. Радченко, аспірант Інститута кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, CEO Garuda.ai; к.ф.-м.н. А. Бистрянцева, кафедра фізики Херсонського державного университета; М. Полторацький, аспірант кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики Херсонського державного университета; А.П. Бесчасний, в.о. завідувача молекулярної лабораторії.

У програмі семінару
16.06.2018
О.А Летичевський “Безперервність в инсерційному моделюванні”
Відкрита робоча група “Кіберфізічні системи в біології” (модератор В.Г. Скобєлєв)
Вступне слово А.А. Летичівський мол.
Е.Н. Гасюк “Сучасні моделі в біології”,
В.Г. Скобелєв “Експеременти з побудовою моделі в инсерційному моделюванні”
Обговорення.

17.06.2018
В.Г. Скобєлєв “Гібридні автомати як моделі кіберфізічних систем”
Відкрита робоча група “Кіберфізічні системи і моделювання фізичної взаємодії” (модератор – В.С. Песчаненко)
Вступне слово А.А. Летичівський мол.
А. Бистрянцева “Сучасні моделі у фізиці”
Обговорення
Круглий стіл “Токеноміка і економічні інсерційні моделі” (модератор А.А. Летичівський мол.)
Вступне слово А.А. Летичівський мол.
А.А. Летичівський мол. “Досвід побудови формальної моделі для токіноміки”
В. Радченко “Токеноміка і блокчейн”
Обговорення

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН