Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешківському лісі пройшли заняття зі здорового способу життя

В еко-садибі «Райдуга» в Олешківському лісі протягом 10 днів проходили лекції та практичні заняття для слухачів першого модулю Академії Повноцінного Життя, яка об’єднує передові знання у сфері здорового способу життя різних народів світу.

Як облаштувати екологічно чисте житло – методики німецького Інституту біологічного будівництва. Принципи повноцінного харчування – від Академії UGB. Техніки оздоровлення від Академії MQA та лікаря Джон Чжоу (майстра гімнастики Цигун та китайської медицини).

Всі методики, викладені у матеріалах цих установ перекладені Олексієм Урсуленко та систематизовані. Засновник Академії Повноцінного Життя особисто читає лекції слухачам.

«12 червня завершився лекційний період. Наступні півроку слухачи першого модулю опрацьовуватимуть отримані знання і готуватимуться до сесії. Через два роки навчання вони отримають дипломи Академії Повноцінного Життя та Академії UGB», – розповів Олексій Урсуленко.

Заняття проходили в умовах, максимально наближених до природних. Всі помешкання еко-садиби зведені з природних матеріалів, в оточенні соснового лісу, з його пахощами. Вже у серпні до Олешківського лісу приїдуть прихильники здорового способу життя та експерти з різних країн на черговий Міжнародний фестиваль Повноцінного Життя.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН