Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі провели свято для дітей

Про початок літа, як завжди, нам нагадує дитячий сміх і жвава метушня, що супроводжує Міжнародний день захисту дітей. Цьогорічне святкування 1 червня вкотре продемонструвало, що в місті Бериславі та Бериславському районі зростають талановиті й розумні діти, за якими наше майбутнє.

Від самого ранку в парковій зоні лунала весела музика та працювали зони аквагриму. Під час урочистої частини зі святом та, напевно ще більшою дитячою радістю – початком літніх канікул, присутніх привітав голова районної державної адміністрації Олександр Гомон та зазначив, що сьогодні створені всі умови, щоб кожна дитина могла проявити себе і в творчості, і в навчанні, і в спорті. Побажав всім міцного здоров`я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку, щасливого та безтурботного дитинства.

Ну, далі на всіх чекало захоплююче творче дійство у парковій зоні, а саме різноманітні ігрові та спортивні зони. Діти з великим задоволенням приймали участь у веселих спортивних змаганнях, проявляли свою кмітливість в різноманітних конкурсах, яскравими фарбами малювали малюнки на літню тематику.

Вже традиційно на святі всі діти отримали безкоштовне морозиво від Бериславської міської ради.
Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді й ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН