Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З якими проблемами херсонці найчастіше звертаються до автосервісу

Запланували найближчим часом тривалу поїздку на машині? Перед цим перевірте стан автомобіля, щоб переконатись, що він витримає подорож. Технічно підковані автолюбителі зазвичай роблять це самі, але, радять експерти, все ж краще продіагностувати машину в сервісному центрі.

У сучасних автосервісах таких, як «Bosch» холдингу «Автопланета», є послуга комп’ютерної діагностики авто та огляд на підйомнику. Це займає небагато часу, але гарантує, що на дорозі не станеться якоїсь поломки.

«Зараз найчастіше до «Bosch»-сервісу звертаються за ремонтом ходової частини автомобіля (підвіски, рульового управління, системи гальмування). Дорожнє покриття у місті і за його межами ненайкраще, тому всім рекомендую – перед тим, як вирушати на далекі відстані, заїхати до автосервісу і перевірити ходову частину. Нині дуже багато звернень саме з ремонтом системи керування авто. Наша нова ділянка з ремонту рульового управління завантажена найбільше. Саме від справності цієї системи залежить безпека водія, пасажирів, та й взагалі – дорожнього руху», – розповів керівник «Bosch»-сервісу холдингу «Автопланета» Петро Куліченко.

Не менше роботи і на шиномонтажі. Цей відділ сервісу працює практично цілодобово. Через погані дороги руйнуються диски та покришки раніше від встановлених виробниками термінів. Заміна або реставрація дисків та шин обходиться клієнтам у десятки тисяч гривень. Фахівці «Bosch»-сервісу консультують і тих, хто може самостійно полагодити автомобіль, рекомендують, де можна знайти якісні автозапчастини, проводять власний моніторинг якості пального на АЗС міста й області, а потім вже дають поради своїм клієнтам. «Bosch»-сервіс за час свої діяльності зміг завоювати головне – довіру клієнтів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН