Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чоловік намагався вивезти з України наркотики у кіндер-сюрпризі

Громадянин Молдови намагався вивезти з України наркотики, які заховав у кіндер-сюрпризі та у пакеті з чаєм, передає УНН із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

Як повідомили у прес-службі, учора до пункту пропуску “Кучурган”, на виїзд з України, на автомобілі прибув 58-річний громадянин Республіки Молдова.

“Спільна прикордонно-митна оглядова група, із залученням прикордонного службового собаки, навченого виявляти наркотичні речовини, провела ретельний огляд автомобіля. Як результат, в багажному відділенні автівки, серед особистих речей було виявлено кіндер із “дорослим” сюрпризом та “бадьорий” зелений чай з додаванням наркотичної речовини. Чоловік приховав сіро-зелену речовину, ймовірно марихуану, в дитячій іграшці кіндер-сюрприз та запхав в пакет із чаєм. Зі слів водія такі “післяноворічні” подарунки з України до Молдови передав його знайомий”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі додали, що виявлена сіро-зелена речовина, вага якої склала близько 18 грамів, була вилучена. По даному факту повідомлені компетентні правоохоронні органи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН