Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Від користувачів запорізьких земель громади отримали понад мільярд гривень

Землекористувачі Запорізького регіону минулого року поповнили місцеві бюджети на 1 мільярд 69 мільйонів гривень. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, яка зазначила, що порівняно з 2016 роком надходження зросли на 15 відсотків, додатково скарбниці отримали понад 140 мільйонів.

Зокрема, платники-юридичні особи перерахували 863 мільйони, збільшивши сплату до показників попереднього року на 94,7 мільйона, фізичні особи збагатили бюджети майже на 206 мільйонів, що на 45,7 мільйона більше, ніж у 2016 році.

Більшу частину сплаченого податку забезпечили землекористувачі м. Запоріжжя – майже 448 мільйонів, суб’єкти господарювання та громадяни м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів спрямували 136 мільйонів, Бердянського та Приморського районів – 89 мільйонів, Мелітопольського та Приазовського районів – 86 мільйонів, Якимівського та Веселівського районів – 64 мільйони, Василівського та Михайлівського районів – 58 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 55 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 51 мільйон, Токмацького та Чернігівського районів – 43 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 40 мільйонів.

Усього у 2017 році в територіальних органах ДФС перебувало на обліку понад 303 тисячі платників земельного податку та орендної плати, у тому числі майже 9,5 тисячі юридичних осіб, більш ніж 4,7 тисячі підприємців та 289 тисяч громадян.

Зазначимо, що функції з адміністрування податків і зборів, зокрема, плати за землю, здійснюють територіальні управління ГУ ДФС у Запорізькій області. Вони розташовані на базі податкових інспекцій та відділень м. Запоріжжя та в районах області.

Більше інформації про Територіальні управління – на сайті Головного управління ДФС у Запорізькій області: http://zp.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/struktura/.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН