Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новорічні подарунки відвезли військовим

Про це на Фейсбуці повідомив Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації:

 – Кожен зараз мріє про приємні подарунки і наші захисники в тому числі. Тому напередодні новорічних свят ми відвідали військових на КПВВ Чаплинка та на передових оборонних позиціях, щоб передати їм медикаменти, солодкі гостинці та фрукти. Слово «подарунки» тут не доречне. Це скоріше подяка від всіх жителів Херсонської області цим сміливим, мужнім, хоробрим хлопцям та дівчатам, що охороняють спокій наших жителів. Упевнений, солдатам дуже важливо знати, що їх поважають, а їхню роботу цінують.

Зазначу, ми велику увагу приділяємо питанню обороноздатності Херсонщини. Нам не можна ні на хвилину розслаблятися, адже наша область – прикордонна. Ворожі загарбники не бажають складати зброю та здавати наші території. Тому за 2017 рік було залучено 5300 добровольців до навчань з територіальної оборони. Така практика діє лише в Херсонській області. Ми прагнули наблизити її до швейцарського зразка і у нас це успішно вийшло.

Хочу наголосити, що ми щиро поважаємо наших військовослужбовців та дякуємо їм за сумлінну службу! Бажаю всім захисникам міцного здоров’я, добробуту, миру та злагоди!
З прийдешнім Новим роком!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН