Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кращих спеціалістів автомобільної галузі обирали у Херсоні

У році, що минає, команда холдингу «Автопланета» гідно виступила на олімпіадах і конкурсах дилерської мережі всесвітньо відомих брендів «Hyundai» і «Kia». Співробітники автосалонів продемонстрували відмінну теоретичну і практичну підготовку, проявили професіоналізм у вирішенні складних завдань і показали високі результати в тестуванні.

На «Олімпіаді професійної майстерності технічних фахівців (механіків) – 2017» дилерської мережі «Hyundai» херсонець Євген Мухін посів 2-е місце.

 У 10-ку кращих, за результатами «Олімпіади професійної майстерності – 2017» для консультантів по сервісу «Hyundai Motor Україна» дилерської мережі, увійшли адміністратор сервісу Аліна Мазуренко і Дмитро Капустін.

Третє почесне місце на конкурсі «Кращий керівник відділу продажів автомобілів «Kia» за II квартал» дісталося Георгію Гаркуші.

Переможцем конкурсу професійної майстерності «Кращий інженер з гарантії « Kia» став співробітник «Автопланети»Дмитро Капустін.

Компанія є офіційним дилером автовиробників «Hyundai» і «Kia» в Україні, займається продажем і сервісним обслуговуванням автомобілів цих та інших марок.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН