Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати Херсонської обласної та міської ради звітують про свою діяльність

В Антонівській школі №21 відбулась зустріч депутата обласної ради Юрія Рожкова та міської ради – Олени Урсуленко, Галини Лугової та Олександра Кривчуна із виборцями. У мешканців передмість була можливість напряму поспілкуватись з обранцями і поставити питання, які найбільше їх хвилюють.

Проблеми, з якими стикаються жителі сусідніх з обласним центром населених пунктів, схожі: нестача коштів на гуманітарну сферу, розвиток освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціальний захист, екологія.

«Громада хоче надавати своїм дітям гідну освіту, ростити їх фізично розвиненими. У міському бюджеті 2018 року ми маємо спрямувати на гуманітарні питанні якомога більше коштів. Ще одне питання – це збереження рекреаційних зон на березі Дніпра. Громада вважає, що багато «земельних» питань саме у прибережній зоні вирішуються непрозоро і незрозуміло для жителів населеного пункту. Це питання вимагає уваги депутатського корпусу», – підсумувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Саме на таких зустрічах вдається почути те, чим живе громада, що найбільше турбує мешканців.

«Такі зустрічі повинні бути. На особистий прийом до секретаря міськради приходять в останню чергу, коли не можуть вирішити свої життєві проблеми у владних кабінетах. І у багатьох випадках вони не можуть цього зробити, тому що фахівців з того чи іншого питання просто не вистачає. І це ще одне із завдань для нинішньої каденції депутатів – добитися, щоб виконавча влада надавала якісну послугу городянам і жителям передмість, які територіально входять до Херсонської міської ради», – підкреслила Олена Урсуленко.

Звіти депутатів відбувались у наповненій вщент залі Антонівської школи. Городяни й жителі передмість змогли поставити всі хвилюючі питання. І депутати у свою чергу продемонстрували публічність своєї роботи і бажання чути жителів, які обрали їх своїми представниками у владі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН