Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські депутати вчитимуться працювати із сучасними інтернет-ресурсами

Депутати Херсонської міської ради 5 грудня зібрались позачергово, де проголосували за розподіл державної субвенції, а потім на другому пленарному засіданні доопрацювали питання XVІІ сесії. Дві сесії відбулися в один день.

Головними питаннями порядку денного були зміни до бюджету цього року, коригування міських програм та «земельні» питання. Була прийнята низка важливих питань життєдіяльності міста й «робочих», але без яких Херсон не міг би функціонувати у нормальному режимі.

Не всі проекти, які йшли б на благо городян, вдалось реалізувати цьогоріч (як наприклад, провести тендер на закупівлю оцифровувача для мамографу), але наступного влада обіцяла обов’язково повернутися до цього питання.

«Депутати підтримали звернення учасників антитерористичної операції на розробку проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок у мікрорайоні Таврійському 4-Б. Поряд з такою важливою справою у зал потрапило два десятка питань по землі із порушеннями процедури: не були опубліковані на сайті за 21 день до розгляду. Тож, я підпишу ці рішення із «зауваженнями». Рішення з питання під номером 32 не буде підписано, заперечення додам, там є порушення», – прокоментувала секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко.

Олена Борисівна привітала волонтерів з їхнім святом та відзвітувала про «Депутатський день», що відбувся на цьому тижні. У ході засідання депутати обговорили питання дольової участі забудовників у розвитку інфраструктури міста, розробку Генплану та комплексну забудову Таврійського мікрорайону.

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко висловила подяку всім колегам, які змогли взяти участь у засіданні депутатського дня. Наступний призначено на найближчий час. На ньому йтиметься про ефективне використання комунального майна, можливості його оренди та реалізацію через інтернет-майданчик ДП “СЕТАМ” та ProZorro.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН