Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівник секретаріату партії «БПП «Солідарність» Максим Саврасов відвідав Херсон

У ході візиту народний депутат відвідав кілька закладів і взяв участь у загальноміських заходах. Також поспілкувався з представниками Херсонської «Солідарності» – головами місцевих осередків та депутатами-однопартійцями.

На зустрічі обговорили підсумки виборів до об’єднаних територіальних громад, що відбулись 29 жовтня, та хід децентралізаційної реформи на Херсонщині.

«Вибори до ОТГ – показник підтримки партії. Як показали останні вибори, саме БПП «Солідарність» є лідером, адже в рамках усієї України ми отримали 134 мандати з 674 мандатів, що складає 20% голосів. Люди побачили, що децентралізація дійсно дозволяє покращити умови життя на місцях і досягти значних результатів», – наголосив керівник секретаріату партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Саврасов.

Херсонська «Солідарність» реалізує кілька партійних проектів (громадська приймальня, екологічні та соціальні акції).

«З 2014 року наші цілі залишились незмінними – реалізація реформ, що запроваджує Президент України, на місцях. Представники президентської політичної сили залишаються відкритими, не бояться прозорості і своїм прикладом показують, як політичні діячі можуть змінювати життя в країні на краще», – прокоментувала голова обласної організації політичної партії «БПП «Солідарність» Олена Урсуленко.

На зустрічі активу обласної організації з народним депутатом були обговорені питання партійного будівництва та реалізації нових проектів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН