Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська швейна фабрика «ВиД» одягає армію, поліцію та залізничників

Товариство з обмеженою відповідальністю працює на базі фабрики «Красень» (за радянських часів – «Більшовички»), яка 2009 року припинила виробництво. З 2013 року нові власники відродили кілька виробничих ліній і почали випуск одягу, уніформи, корпоративних костюмів. Зараз підприємство виконує замовлення Міністерства оборони, Національної поліції та «Укрзалізниці».

До візиту голови облдержадміністрації та керівників структур виконавчої влади колектив підготував демонстраційні зразки продукції.

«Фабрика виготовляє для Міністерства оборони 3 тисячі комплектів снайперських костюмів. Цей зразок був представлений на виставці «Зброя та безпека». Також виконуємо замовлення відомства на пошив костюмів польових, бойових сорочок і натільної білизни для українських воїнів. Підприємство є розробником і постачальником уніформи для поліції. Працюємо над новою колекцією для «Укрзалізниці» (нова форма для провідників, білизна та матраци згідно з європейськими стандартами)», – розповів журналістам керівник фабрики «ВиД» Володимир Дармороз.

Нині на підприємстві зайняті близько 2 сотень осіб. Відкриваються філії у Снігурівці та Олешках. В останній планують, окрім швейного виробництва, налагодити випуск нетканих матеріалів. Встановлюється обладнання для виготовлення рукавиць з ПВХ-точкою. Зараз на ринку продається подібна продукція винятково китайського виробництва. Після відкриття філії в Олешках з’являться і херсонські робочі рукавиці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН