Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кияни обурені жахливими умовами відпочинку у Скадовську

Про те, як один із санаторіїв “гостинно” приймає матусь із дітьми, які завітали відпочити та оздоровитися на Херсонщину, на Фейсбуці розповіла херсонка Ольга Цілинко, що мала емоціну розмову зі столичними гостями:

 – Вчора ввечері в Скадовську на Набережній біля отеля, в якому відпочивають наші родини, я підійшла до групи мам із візочками. Запитала де вони відпочивають? Що я тільки вислухала у відповідь!!! Матусі з Києва і отримали від соцзахисту путівки до санаторія “Скадовськ”. Це санаторій формату “лікувально-оздоровчий заклад матерів з дітьми”. Жахи і про стан і про харчування і про ставлення…. Про все. Про кахель, який у туалеті приклеєний скотчем до стіни і падає як тільки дітки своїми не обережними рухами його торкаються. Про курятину, яка складається лише з суглобович частин тушки. Була, навіть, агресія в мій бік, бо я попала під руку. От і сподівайся після цього на “державне”! Вказаний санаторій належить Укрпрофздравниці…чи щось подібне. Відправляти туди таких діток – то знущання!!!

А матерям порада одна: ваші волання нічого не дадуть, доки ви скаржитись одна одній. Всі претензії треба спрямовувати до адресатів!!! А ще об’єднуватись та робити все самім!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН