Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юна шахістка з Нової Каховки вчетверте поспіль стала чемпіонкою Херсонщини

2530 серпня  у Херсоні відбулись фінальні змагання чемпіонату Херсонської області з шахів серед дівчат до 14 років, в яких  за результатами півфіналу брали участь 9 дівчат, повідомляє НК Онлайн.

Переможницею чемпіонату стала новокаховчанка Поліна Лищенко. З 8-ми очок вона набрала 7,5 та стала вчетверте чемпіонкою Херсонщини серед своїх одноліток. Своєю перемогою Поліна Лищенко завдячує наполегливості і підтримці батьків, відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Н. Таран), зусиллям  тренера ДЮСШ «Таврія» О. Борисенка та заслуженого тренера України Херсонської шахової школи В. Тельмана. Своєю перемогою спортсменка здобула першочергове право  представляти Херсонщину у півфінальних змаганнях чемпіонату України, які відбудуться у Чернігові 28 жовтня.

Також у даному турнірі брала  участь наша землячка Ірина Яришкіна, яка виборола 4 місце в загальному заліку.

У ці ж дні у Херсоні відбувся кваліфікаційний турнір  ІІІ розрядів з шахів, в якому  взяли участь близько 25 спортсменів. Юна  чемпіонка області серед гравців до 8 років, семирічна новокаховчанка Марія Тимченко в рішучій та наполегливій боротьбі за перше місце з дуже мінімальним розривом на жаль поступилася опоненту, однак в загальному заліку вона посіла почесне ІV місце.

Вітаємо дівчат та їхнього тренера Олександра Борисенка з успішними виступами, бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, подальших перемог на спортивних аренах та чемпіонатах!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН