Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У День незалежності у Херсоні відзначили воїнів тилу

За Указом Президента, вчора вручені відзнаки «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» 33-ом херсонським волонтерам і активістам, які перебували у зоні проведення антитерористичної операції і підтримували українських воїнів.

Серед нагороджених – протоієрей Ігор Семеніхін, який очолює службу військових капеланів Херсонської єпархії УПЦ КП. Для нього нагорода стала несподіванкою. Ще в 2015 році він впродовж 45 днів перебував у якості духовного наставника 21 батальйону, яка дислокувалась у зоні АТО.

«Я підтримував наших хлопців, переконував їх, що віра дає силу для перемоги. На жаль, незалежність дається нам великою ціною, ми з сумом і болем згадуємо воїнів, що полягли за країну. Незалежність дорого коштує, це вчить нас цінити свободу, трудитися й жити на благо своєї країни», – сказав настоятель громади храму Віри, Надії Любові та матері їхньої Софії отець Ігор Семеніхін.

Також цього дня відбувся спільний молебень християн різних конфесій. Священики і громада молились за настання миру в країні і згадували загиблих воїнів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН