Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві говорили про розвиток освіти в регіоні

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов 21-го серпня взяли участь в роботі розширеної колегії Департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації.

Засідання колегії відбулось 21-го серпня зранку в сесійній залі адміністративного приміщення Миколаївської обласної ради.

До початку пленарної частини гості та учасники розширеної колегії мали змогу ознайомитись з експозицією презентацій навчальних закладів регіону, досягненнями творчих колективів. В роботі колегії взяли заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кіндратів, народний депутат України Тарас Кремінь.

Хочу від себе особисто та всього депутатського корпусу Миколаївської обласної ради привітати учасників колегії і сказати декілька важливих речей. Депутатським корпусом ради попереднього скликання було прийнято відповідну комплексну програму розвитку освіти. Нова програма була розроблена у депутатським корпусом поточного сьомого скликання. Хочу сказати, що депутатський корпус обласної ради і члени постійної профільної комісії з питань освіти дуже ретельно працювали над змістом цієї програми. Це є свідченням особливого значення освітянської галузі в розвитку держави і суспільства. кожен пункт програми був ретельно вивчений і застосований до реалізації реформ в освіті“,- зазначила у своєму вітальному слові голова Миколаївської обласної ради.

Вікторія Вікторівна особливий акцент зробила на необхідності створення опорних шкіл, матеріально-технічному забезпеченні навчальних закладів, у тому числі загально-освітніх. Не оминають увагою депутати обласної ради питання оздоровлення підростаючого покоління. Голова обласної ради нагадала, що на ці цілі з обласного бюджету було спрямовано більше дев`яти мільйонів гривень. На глибоке переконання Вікторії Вікторівни засіданння колегії дасть можливість не тільки побачити досягнення, але й окреслити проблемні аспекти.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН