Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Це провокація. Голова Одеської ОДА дав оцінку діям депутатів, які повернули вулицями Одеси радянські назви

Рішення Одеської міськради повернути вулицям старі радянські назви є провокацією, заявив глава Одеської облдержадміністрації Максим Степанов, повідомляє Новое время.

“Раптово, напередодні трагічних подій 2 травня, депутати міськради приймають рішення повернути вулицям старі назви. Так, в минулорічному варіанті є неоднозначні моменти, які небхідно було обговорювати з жителями і обов’язково провести громадські слухання. Але те, що сталося вчора – це провокація”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він висловив надію, що такі дії депутатів – “якесь запаморочення або ще щось, але аж ніяк не зважене рішення”.

“Ми не повинні забувати про те, що від таких дій виграє тільки східний сусід. Правовою оцінкою цих дій повинні зайнятися відповідні компетентні органи. А нам потрібен мир та спокій”, – резюмував Степанов.

Нагадаємо, в середу, 26 квітня, Одеська міська рада в ході сесії повернула назви частині вулиць, які перейменував екс-голова обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі.

Пізніше прокуратура Одеської області почала кримінальне провадження за даним фактом.

Раніше екс-глава Одеської ОДА Саакашвілі присвоїв нові назви приблизно трьомстам вулицям, проспектам і провулкам Одеси та області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН