Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні виявили 6420 літрів фальсифікованого вина відомих брендів

Виявляється, що фальсифікований алкоголь може бути ще й простроченим. Саме таку партію вина вилучили фіскали Херсонщини.

“Сонячний напій” був однозначно небезпечним для здоров’я людини. Термін його реалізації давно минув. А наслідки його вживання важко собі і уявити.

Підпільники не розмінювалися на дріб’язок. Підробляли вина тільки відомих брендів. Фальсифікованим там було все. Від вмісту пляшки до марки акцизного збору.

Операція “ Акциз-2017” триває і працівники оперативного та слідчого управлінь фінансових розслідувань постійно вилучають підроблений алкоголь. Цього разу на території одного з підприємств Херсона податкові міліціонери під час проведення обшуку вилучили 6 420 літрів небезпечного вина.

Орієнована вартість такого небезпечного напою складає понад 300 тис. грн. За цим фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню за незаконне виготовлення підакцизних товарів. Слідчі дії тривають.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН