Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Порошенко проводить кадрові зміни на Одещині

Вчора вийшло розпорядження Президента України про звільнення п’ятьох голів районих державних адміністраціцй Одещини. Про це свідчить розпорядження голови держави №№ 16−20 від 3 лютого.

Володимир Гавриш, до цього моменту був очільником Окнянської РДА, перемігши в кадровому конкурсі, який проводив Михаїл Саакашвілі. Для району його рішення були сміливі, вирізнялись прагненням до змін.

Як результат, бюджет району вже у 2016 році було  збільшено – реалізовано чимало соціальних проектів.

Прозорість в земельних питаннях та комунальній власності не сподобалась місцевим депутатам райради, вони, навіть, виносили на розгляд питання щодо недовіри Володимиру Гавришу, але суд 1.02.2017 довів правоту очільника району.

Та відтепер талант держслужбовця Володимир Гавриш буде проявляти в іншому місці.

Заяву про звільнення з посади було написано за власним бажанням. Володимир Гавриш на запитання чому, відповів так: «Не дадуть працювати і, на жаль, йде відкат системи назад“.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Ну вообще-то народ должен решать кого увольнять, а кого на дыбу поднимать. А “шоколадная жопа” вообще должна засунуть язык в свою дупу и наслаждаться… “Мишке” он давал гражданство (в нарушение всех законов и Конституции) и он его назначал куда не попадя.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН