Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі затримали псевдомінера

Правоохоронці Портофранківського відділення поліції Одеси затримали безробітного мешканця міста, що зателефонував до чергової частини поліції, сповістивши про підготовку вибуху в багатоповерховому житловому будинку.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

“40-річний одесит зателефонував 28 жовтня о 16 год. 40 хв. на спецлінію “102” і сповістив, що будинок №22 по вулиці Ніщинського заміновано. Прибулим рятувальникам та правоохоронцям довелось екстрено евакуювати 81 мешканця будинку. Однак при обстеженні квартир та адміністративних приміщень жодних вибухових пристроїв фахівці-вибухотехніки не виявили. Так само не знайшли їх на прилеглій до багатоповерхівки території”, – зазначили в поліції.

Коли особу “псевдомінера” було встановлено, затриманий мотивував свій телефонний дзвінок до поліції тим, що “перебував у стані алкогольного сп’яніння”.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людям чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України. Правопорушнику “світить” покарання до трьох років позбавлення волі.

Укрінформ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН