Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в Нових Лагерях відкрито сільський клуб після капремонту

Нові Лагері – невелике село, що входить до складу Дніпрянської селищної ради. Бюджетна децентралізація відкрила нові можливості для місцевої ради.

За кошти громади відремонтовані автошляхи, побудований новий відрізок дороги, що з’єднав віддалений мікрорайон з центром селища, встановлені нові навіси на зупинках, відремонтована система водовідведення, школи і дитячі садки підготовлені до нового навчального року.

Селищна рада дбає і про розвиток культури на селі. Нещодавно в оновленому приміщенні сільського клубу Нових Лагерів відбулись урочистості.

«З Дніпрянами, Новими Лагерями й іншими селами, що входять до складу Новокаховської міської ради, у нас є взаєморозуміння. Дуже приємно, що в громадах збережені заклади освіти, охорони здоров’я, спорту й культури. І не лише збережені, а й успішно розвиваються», – відзначив Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Таким сільським клубом може похвалитися не кожен районний центр. Кабінети, гримерки, актова зала сяють новими фарбами. Закуплені нові меблі, завіса для сцени, встановлене сучасне освітлення.

«Я вже 15 років тут працюю. У нас великий, як для села, творчий колектив. 30 діток займаються у хореографічному гуртку, діє театральний та вокальний колективи. Відтепер ми працюватимемо у затишному приміщенні і готуватимемо свята для своїх односельчан, на яких вони зможуть відпочити душею», – говорить завідувачка Новолагерського сільського клубу Анна Мандриця.

Працівники БМУ-8 провели капітальний ремонт і внутрішніх приміщень, і фасаду клубу. Результатом їхньої роботи задоволені представники влади, жителі і працівники культури.

«За кошти міської ради підведений інтернет. Селищна рада забезпечила працівників оргтехнікою. Ми сподіваємось, що клуб стане осередком культури на селі і задовольнить всі культурні запити його мешканців», – впевнений Дніпрянський селищний голова Анатолій Білий.

novye-lagerya-klub6

novye-lagerya-klub11

novye-lagerya-klub2

novye-lagerya-klub3

novye-lagerya-klub4

novye-lagerya-klub5

 

novye-lagerya-klub7

novye-lagerya-klub8

novye-lagerya-klub10

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН