Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні священики дякували прикордонникам за вірну службу

Відбулось святкове шикування в загон,і де заступник командира Паславський Михайло Миколайович привітав зі святом Дня захисника України, нагородив грамотами і подяками.

Священник Ігор Семенихін, настоятель храму Віри, Надії, Любові і матері їх Софії УПЦ КП привітав зі святом Покрови: «Історія не один раз показувала нам, що сильна армія являється запорукою збереження суверенітету держави, гарантом недоторканості кордонів, мирного життя і безпеки громадян».

Державна Прикордонна Служба України знаходиться на передових позиціях кордону. УПЦ Київсього Патріархату завжди благословляє самовіддане служіння, молиться за перемогу в неоголошеній війні з Росією. Співпраця УПЦ КП і ДПС України направлена, в першу чергу, на духовно-моральне виховання військовослужбовців на основі базових цінностей українського народу і викорінення із свідомості кожного українця “моя хата з краю, мене це не стосується” .  

Хто, якщо не я допоможе моїм батькам, хто буде прикладом для моїх дітей, якщо не я, хто захистить мою сім’ю, якщо не я? Ці питаня повинен поставити кожен українець перед собою. Коли кожен з нас почне з того, що я доброго зробив на свому місці для України, тоді відбудуться зміни в нашому місті та рідній Україні”, – підкреслив священик Ігор Семеніхін, звертаючись до прикордонників.

Священики УПЦ КП помолилися за воїнів-прикордонників та побажали їм міцності, сил, мужності і Божого керівництва в служінні на благо України.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН