Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський обласний прокурор не встиг попрацювати, а вже підбиває підсумки. А вони є?

Нещодавно призначений обласний прокурор Херсонщини на своїй Фейсбук сторінці поділився тим, як пройшла обласна нарада за результатами роботи органів прокуратури області у І півріччі 2016 року. Зважаючи на той факт, що на новій посаді це перше звітування перед громадянами, видається доволі цікавим, наскільки глибоким є звіт Віталія Тригубенка і які проблеми він вважає першочерговими:

В заході взяли участь заступники прокурора області, начальники управлінь та відділів апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур.

Звичайно, за звітний період органами прокуратури області проведена значна робота по зміцненню правопорядку в регіоні, забезпеченню належного виконання покладених на прокурорів функцій і завдань.

Проте, нині залишається ряд проблемних питань, які потребують першочергового вирішення та реагування з боку прокуратури, насамперед, це – зростання особливо тяжких та тяжких кримінальних правопорушень, очевидних умисних вбивств, збільшення кількості крадіжок, грабежів, розбійних нападів, незаконні проведення вирубки лісових насаджень, видобутку пісків та вилову живих водних ресурсів.

Враховуючи особливість розташування Херсонської області, актуальними також залишаються питання незаконного зайняття земельних ділянок, перш за все земель вздовж берегів Азовського та Чорного морів; захисту громадян від рейдерських захоплень майна та врожаю; проявів сепаратизму, тероризму та контрабанди.

Під час заходу були обговорені першочергові кроки для подолання негативних явищ, крім того, я націлив присутніх на зайняття принципової позиції при виконанні своїх обов’язків та наполегливу, злагоджену, цілеспрямовану, направлену на досягнення кінцевого результату роботу.”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН