Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Напад на інкасаторів у Запорізькій області: серед затриманих – військові Нацгвардії та росіянин

Серед затриманих членів банди нападників на інкасаторів у Запорізькій області – військові Нацгвардії та громадянин Росії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили голова СБУ Василь Грицак та заступник голови Нацполіції Вадим Троян на спільному брифінгу в Києві. «У нас перебуває 4 особи з групи, яка складалася з 7 чоловік. Я не виключаю, що група складалася із значно більшої кількості осіб. Один загинув під час бойового зіткнення, двоє поранено (один – важкому стані), ще один – неушкоджений», – заявив Грицак. У свою чергу Троян заявив, що «затримані двоє військових Нацгвардії України з двох частин і двоє не військовослужбовців». Грицак додав, що «один із затриманих – це донедавна громадянин Росії, який нещодавно отримав громадянство України, і другий на сьогодні є громадянином Росії, він теж затриманий. Той, хто загинув, взагалі був латишем».

Як повідомляв УНІАН, 15 липня близько 17.00 на автошляху Пологи-Оріхів в Оріхівському районі Запорізької області невідомі особи скоїли напад на інкасаторську машину «Ощадбанку». Нападники застосували вогнепальну зброю – пістолети, автомати, кулемет і гранатомети. Пізніше під час спецоперації із затримання зловмисників, яку проводила поліція спільно з УСБУ, одного з них правоохоронці ліквідували. Ще трьох нападників затримано, двоє з них у лікарні. Затриманих підозрюють у причетності до серії нападів на банківські установи Запоріжжя, а також ще одного подібного нападу на інкасаторський автомобіль.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН