Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більше 30 одиниць бойової автотехніки з’являться на вулицях Одеси на травневі свята

ОДЕСА-КИЇВ. 30 квітня. УНН. Правопорядок в Одесі під час проведення травневих свят охоронятимуть понад 3 тисячі правоохоронців та більш ніж 31 одиниця автотехніки. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

“Мова йде про бойову автотехніку, не рахуючи авто патрульних поліцейських та автомобілі Дастери, на яких несуть службу працівники спеціальних підрозділів ГУНП”, – повідомила головний спеціаліст відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області Дар’я Ярчук.

Сьогодні на Куликовому полі пройшов стройовий огляд особового складу, який заступає на охорону громадського порядку на території Одеси.

Спільно з правоохоронцями Одещини на варті правопорядку стоятиме 500 співробітників Національної гвардії України, близько 1 тис. співробітників батальйонів поліції особливого призначення з інших областей, а також члени громадських формувань. Поліцейські будуть нести службу з охорони громадського порядку у всіх районах міста.

Нагадаємо, що представник громадської організації “Самооборона Майдану Одеси” повідомив кореспонденту УНН, що проукраїнські організації не мають намірів проводити публічні заходи на Куліковому полі 2 травня. За його словами, вони прибудуть туди лише у випадку, якщо стануться провокації, на які не зреагують правоохоронці.

одесса воен техник 2

unn.com.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН