Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі пройшов міжнародний форум NORDIC BUSINESS DAY 2016

NORDIC BUSINESS DAY 2016 проходив 22 квітня в Одесі. За ініціативою організаторів форуму та підтримки Херсонської торгово-промислової палати, їі президента, Вікторії Остроумової, на форум було запрошено секретаря Херсонської міської ради Олену Урсуленко, депутата Херсонської міської ради Галину Лугову, директора механічного заводу Станіслава Путілова.

Форум проходив в ODESSA HALL 5, Gagarinske plato. Захід розпочався  привітальним словом Послів Норвегії, Фінляндї, Швеції, Данії. На початку зустрічі обговорили питання інвестиційного клімату в Одесі, поточні реформи і потенційні проекти, роль Бізнес Омбудсмена в боротьбі проти корупцї в Україні, Альгідрас Шемета, модель ДПП, що дійсно працює, реальні приклади самодостатніх проектів ДПП, Дмитро Подолєв, засновник та СЕО, іНUB.

Захід проходив за паралельними сесіями: ІКТ; ЕНЕРГЕТИКА; ІННОВАЦІЇ; СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. Хочеться відзначити достатньо високий рівень підготовки даного форуму. Є надзвичайно талановитий потенціал нашої нації, шалений ресурс зараз і в майбутньому. Іноземні партнери готові до співпраці.

Про це повідомила Галина Лугова на своїй Facebook сторінці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН