Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За сприянням Вадима Мерікова баштанські гімназисти з Миколаївщини відвідали Верховну Раду України

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков виконав свою обіцянку та організував екскурсію до Верховної Ради України для баштанських гімназистів. 

20 квітня учні 11-го класу Баштанської гімназії пройшлися коридорами будинку українського парламенту, де відбувалися ключові події української історії. Під час екскурсії учні дізналися багато цікавого про роботу Парламенту та зустрілися з народними обранцями від Миколаївщини Ігорем Бриченком, Тарасом Кремінем, Олександром Жолобецьким.

Депутати охоче розповіли про свою роботу й висловили сподівання, що візит до Верховної Ради для кожного учня став знаковою подією.

«Можливо, хтось вже зарезервував собі місце в сесійный залі Ради, щоб змінювати майбутнє країни на краще», – сказав Ігор Бриченко.

На цьому знайомство з Києвом не закінчилося, гімназисти відвідали Межигір’я, а також переглянули фільм в одному з кінотеатрів. Дітей супроводжували помічники голови облдержадміністрації Валентин Тимофєєв та Ганна Цимбал.  

Зазначимо, це вже не перший візит миколаївських школярів до столиці України, який проходить за сприянням  голови облдержадміністрації Вадима Мерікова.

Діти, сповнені вражень повернулися з Києва, з захопленням діляться  враженнями та подякували Вадиму Мерікову за незвичайну подорож,  екскурсію, гарні спогади.

 

http://www.mk.gov.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН