Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українці з-за кордону пропонують допомогу херсонцям

У прямому ефірі студії «Український південь» депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков розповів про те, що все більше вихідців з Херсона, які вже давно живуть і працюють за кордоном, хочуть надати допомогу своїм землякам.

За останні два з половиною роки підприємець налагодив контакти з благодійними фондами Німеччини, Данії, Нідерландів. Українці, які мешкають там, воліють чимось допомогти країні, де вони народились, де живуть їхні родичі.

Зібрана гуманітарна допомога передавалась до міських клінічних лікарень, двох обласних. Юрій Рожков брав на себе витрати зі зберігання та транспортування вантажів. І ось з’явились нові охочі взяти участь у добрій справі.

«Буквально кілька днів тому зателефонували українці, які зараз мешкають в Англії. Вони є власниками ІТ-компаній і можуть поділитись оргтехнікою та комплектуючими, якими вже не користуються. Техніку можна спрямувати до шкіл, медичних закладів, вона їм дуже необхідна в роботі», – сказав Юрій Рожков.

Підприємець переконаний, що після того як людина досягла певного успіху в житті, має все необхідне для себе й родини, то повинна брати соціальне навантаження. Для себе визначив, що це будуть два головні напрямки – створення комфортних умов в школах та закладах охорони здоров’я.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН