Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині під час операції «Акциз» виявляють незаконні АЗС

На жаль, на Херсонщині «як гриби» ростуть нелегальні АЗС. Фіскали закривають їх в одному місці, а вони з’являються в іншому. Тому робота по їх виявленню триває систематично в рамках операції «Акциз».

Цього разу нелегали облаштувалися у Новій Каховці. Тут вони торгували бензином та дизельним пальним. Податківці в першу чергу поцікавилися на підставі яких документів працює АЗС. Відповіді були очікуваними, адже за ділками вже давно слідкували під час операції «Акциз-2017».

Дмитро Сосинович, перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області прокоментував наступне:

«Взагалі немає будь-яких документів, які надають право існувати, здійснювати підприємницьку діяльність. За рішенням суду проводяться обшуки і продукція вилучається. На сьогодні ця справа знаходиться у нас у проваджені, працює слідство і я думаю, що в найближчий час це буде доведено до кінця. Лише тільки бензину та дизелю вилучили 10 тонн. Вартість пального оцінюють у 233 тис. грн. Нелегальну заправку розібрали, а обладнання вивезли. Воно було не хитре – 2 ємності на 6 тис. літрів та паливо-роздавальна колонка, але коштує не мало – 400 тисяч грн.. Виручка у той день у ділків була трохи більше трьох тисяч грн.. Податківці забрали із собою і знайдену «чорну» бухгалтерію. Зазвичай у таких випадках за рішенням суду все знайдене конфісковують на користь держави. Але поки триває розслідування. Його здійснює слідче управління фінансових розслідування Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН