Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ще один ринок на Херсонщині відновив свою роботу

14 травня для відвідувачів відкрився Великолепетиський ринок. На свої робочі місця вийшли продавці непродовольчих товарів, овочів, м’ясо-молочних продуктів, тощо. На входах до ринку проводиться термоскринінг відвідувачів, скрізь наявні антисептики, дотримується масковий режим, встановлені екрани між продавцями та покупцями.

«Сьогодні на ринку не надто людно, – ділиться думкою продавець Тетяна, – мабуть ще не всі знають про відкриття, але ми дуже задоволені, що нарешті відновили свою роботу. Звісно під час закриття з розумінням поставилися до таких карантинних обмежень, а сьогодні сумлінно виконуємо усі санітарно-гігієнічні умови, які нам висувають». Показують антисептики, екрани між покупцями і продавчині овочів та м’ясо-молочної продукції. Висловлюють вдячність та задоволення щодо відновлення роботи  ринку і самі покупці. Говорять:  набагато краще і зручніше скуплятися на ринку – гарний вибір товару, доступні ціни та й на свіжому повітрі, як-не-як, під час пандемії безпечніше.

Спостерігаємо, що люди стали більш організованими і ставляться один до одного з розумінням. Щодо попиту – активніше купують розсаду. Однак продавці непродовольчих товарів не скаржаться: раді нарешті вийти на роботу.

Нагадаємо, головною вимогою до роботи ринків було виконання чітких санітарних норм, усіх відповідних вимог, дотримання яких і перевірятимуть фахівці Великолепетисько міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області.

Режим роботи КП Великолепетиський ринок: щоденно з 06.00 год. до 13.00 год. Неділя – вихідний.

НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ПРОХІД ЧЕРЕЗ РИНОК З 13.00 ГОД. ДО 06.00 ГОД. БУДЕ ЗАКРИТО! ПРОСИМО ПОСТАВИТИСЯ ДО ЦЬОГО З РОЗУМІННЯМ.

Великолепетиська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН