Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські прикордонники пішли на карантин через контактування з зараженим

На самоізоляцію відправили херсонських прикордонників. Таку інформацію 23 березня Крим.Реалії повідомив начальник пресслужби Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов.

«Усі прикордонники, у яких був контакт із цим громадянином, пройшли медичне обстеження і зараз перебувають вдома на самоізоляції. Всі вони почуваються добре, скарг на здоров’я немає. Ми стежимо за обстановкою і якщо будуть зміни, то ми повідомимо засоби масової інформації», – сказав Шевцов.

За його словами, у кримчанина не було симптомів коранавірусу при перевірці.

«14 березня в аеропорт «Херсон» прилетів рейс із Кракова. У ньому було 140 пасажирів і в ньому була сім’я з Криму. Під час проведення температурного скринінгу у всіх пасажирів ознак захворювання виявлено не було. Всі вони пройшли через паспортний контроль і потрапили на територію України, а потім через КПВВ «Каланчак» перетнули адмінкордон і зараз вони в Криму. Є інформація про те, що це подружжя перебуває зараз у Євпаторії з ознаками коронавірусного захворювання», – додав він.

Також на Херсонщині визначили коло людей, які контактували з пасажиром рейса «Краків-Херсон», який, за інформацією підконтрольної Росії влади анексованого Криму, став першим хворим із діагнозом COVID-19 на півострові.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН