Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Встановлено GPS-трекери на дорожню техніку зимового утримання Одещини.

Встановлено GPS-трекери на 134 одиниці дорожньої техніки зимового утримання Одещини.

Система GPS-моніторингу визначає координати дорожньої техніки та передає дані в аналітично-моніторинговий центр Служби автомобільних доріг в Одеській області.

У режимі реального часу можливо відстежувати техніку, яка залучена на дорогах державного значення під час погіршення погодних умов.

На карті показана локація транспорту, його переміщення та зупинки, чи активна техніка (зелений маячок), чи у режимі очікування (червоний маячок). Крім визначення маршруту і місця розташування, можна отримати інформацію якого типу дорожня техніка, та до якої підрядної організації належить. Завдяки GPS-трекерам Служба проконтролює, чи виїжджала техніка на прибирання снігу або посипання доріг.

Нагадаємо, що Служба автомобільних доріг в Одеській області впровадила аналітично-моніторинговий центр. Це дозволяє у режимі он-лайн своєчасно реагувати на поточний стан справ. На дорогах державного значення працює 27 камер відеоспостереження та 15 метеодатчиків, які аналізуючи температуру, вологість повітря, наявність опадів та надають прогнозований стан покриття на автомобільних дорогах Одещини.

Служба автомобільних доріг в Одеській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН