Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ями на небезпечному відрізку траси поблизу села Милове наступного тижня засиплють шалком

На відрізку дороги, на якій з погіршеням погодних умов, постійно відбуваються ДТП, поблизу села Милове, сьогодні сталася чергова аварія – перегорнулася велика фура. 

Про ремонт дороги, яка знаходиться у жахливих умовах, повідомив на Фейсбуці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської облради.

 – Два тижні тому питання хоча б засипати ці балки вже піднімав на рівні облавтодору… зайняті, невистачає людей, коштів… Чекаємо. Сьогодні особисто спілкувався з головою Служби автомобільних доріг у Херсонській області Савченко Миколою Миколайовичем, доречі, єдина людина, яка і в день і вночі готова допомогти, Нажаль не завжди все залеже від нього. Але. З понеділка чекаємо на підсипку ям на дамбі шлаком, хоть щось… в цих балках треба хочаб спустити воду з калюж… аби водії могли бачити їх реальну голубину, вже їм буде легше. Ось цього неспромігся вирішити сьогодні на рівні району, чекаємо на наступний робочий день, в понеділок. Є і інший варіант – особисто вийти з лопатою і це зробити 😉 інколи так і робимо.., – коментує Ігор Йосипенко обгворення сьогоднішньої аварії та заклики людей убезпечити водіїв.

Люди пишуть, що на цьому відрізку дороги, не вперше розбиваються автомобілі:

 

 –  На даний час – питання не мого рівня… це до Кабміну. Як тільки був призначений новий голова ХОДА я, як депутат облради, був в нього вже на другий робочий день! на прийомі саме з цього питання. Ми разом виїхали на ці балки. Голова ХОДА пообіцяв до кінця осені об’явити тендер та провести ремонтні роботи на цих двух балках, – пояснює ситуацію Ігор Йосипенко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН