Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Журналістів на Херсонщині стане більше

На факультеті ХДУ української філології та журналістики відбулися збори першокурсників. 

Із вітальними словами та настановами до присутніх студентів і батьків звернулися декан факультету Олексенко В.П., заступники декана Омельчук Ю.О. та Галаган В.В. і куратори Цепкало Т.О. та Соломахін А.Ф.

Філологи і журналісти, які вперше прийшли знайомитися з Херсонським державним університетом, дізналися і про особливості навчання, і про комфортний освітній простір, і про аудиторне та позааудиторне студентське життя. Аби вже зараз відтворити атмосферу, яка панує серед студентства, першокурсникам продемонстровано світлини з чисельних тренінгів, конференцій, концертів, конкурсів, флешмобів, благодійних акцій, ігор “КВК” та “Що? Де? Коли?”. Своїх нових друзів також привітали члени студентської ради Самойленко А. і Вертюк К.

Під час зустрічі наголошено й на тому, як важливо всебічно самореалізовуватись. І це стосується не лише успішного навчання, а й художньої самодіяльності у вокально-хоровому та хореографічному колективах, і в науковій роботі. Отримавши привітання з нагоди останньої перемоги від адміністрації факультету, мені випала чудова можливість передати переможну естафету нашим новим студентам.

Останні дні безтурботного життя обов’язково принесуть за собою приємні події, цікаві знайомства, успішні починання, а головне – омріяну професію, у чому переконані і досвідчені студенти, і професорсько-викладацький склад факультету української філології та журналістики.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН