Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські привітали дітей у Посад-Покровському з початком нового навчального року

 На Херсонщині працівники поліції продовжують дбати про безпеку дітей на дорозі. Цього разу до малечі з Посад-Покровського та Солдатського завітали поліцейський офіцер громади, працівники ювенальної превенції, патрульні поліцейські та представники громадської організації, аби нагадати дітям основні правила дорожнього руху та привітати з початком нового навчального року, – повідомляє Поліція Херсонщини.

Поліцейські звернули увагу дітей на правила переходу вулиці, зокрема за наявності чи відсутності світлофора та пішохідного переходу, заборону ходити або гратися на проїжджій частині, як правильно рухатися узбіччям, якщо немає тротуару. Дітям пояснили, що під час перетину пішохідного переходу необхідно знімати навушники та не відволікатися на телефон. Закликали бути особливо уважними у вечірній час та подарували флікери, щоб школярі були помітні водіям.


Поліцейський офіцер громади нагадав дітям, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, розповів алгоритм дій під час повітряної тривоги, якщо небезпека застала на вулиці або вдома.


Хлопчикам і дівчатам дозволили посидіти в салоні автомобіля, який правоохоронці використовують у щоденній службовій діяльності.
Наприкінці заходу малечу привітали з початком нового навчального року і подарували кожному яскраві канцелярські набори.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН