Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини розшукує свідків вбивства російськими військовими водія Новокаховського водоканалу

Нова Каховка. Дмитро Марков, ГО «Учасників бойових дій та ветеранів АТО «Біла стріла» з Нової Каховки 25 лютого 2022 року став свідком розстрілу автомобіля місцевого водоканалу, коли загинув її водій Віктор Гімбаровський.

За його словами, 25 лютого 2022 року він поїхав з Нової Каховки до Таврійська передати людям ліки. Дорогою назад росіяни нікого не пропускали до Нової Каховки звичайною трасою, бо йшла колона ворожої техніки. Чоловіку довелося їхати в об’їзд, через меблеву фабрику.

«Перед виїздом на вулицю Електромашинобудівників з вул. Фабричної переді мною проїхала в бік виїзду з міста шестірка. Це була машина водоканалу. Одразу після цього я почув кулеметну чергу. В цей момент я виїхав на вул.Електромашинобудівників і по моїй машині теж почали стріляти. Я ледь встиг вискочити, кинув машину і повзком-повзком відійшов до розташованого поруч КП «Новокаховське ШЕУ». Наді мною пролітали кулі чи то від осколків, чи то від уламків чогось мене поранило в руку і в ногу»,- сказав Дмитро. Продовження в коментарях

Більше читати в телеграм-каналі “Степ і море” за посиланням:

https://t.me/stepandbeach/138

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН