Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок ранкової російської атаки у Херсоні виникли перебої з електропостачанням

Під ударом вчергове опинилась критична інфраструктура. Через знеструмлення інших важливих об’єктів знизився тиск подачі води, тролейбусні маршрути №8,9,11,12 скорочені до площі Незламності, – про це повідомляє Херсонська міська рада.

Спеціалісти вивчають обсяг пошкоджень. До аварійно-відновлювальних робіт приступлять за першої ж можливості. Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації і зберігати спокій.

Також у міській раді повідомили:

  • Херсонську міську територіальну громаду з 6.00 21 серпня по 6.00 22 серпня було обстріляно російськими окупаційними військами 16 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Комишанах, Приозерному, Антонівці. Зокрема, було пошкоджено 2 багатоповерхівки, приватні будинки, церкву, 4 господарчі споруди, трактор, автівку, ділянку водопроводу та ЛЕП. Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу постраждали 12 людей: одна жінка, на жаль, загинула, 11 отримали поранення різних ступенів тяжкості. Всім надана медична допомога.

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”, як працюють пасічники на деокупованій території Херсонщині:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН