Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні через обстріли руйнуються опори вуличного освітлення, – міськрада

Пройшла  нарада у Херсоні з питань функціонування наших  комунальних підприємств, щоб виявити проблемні місця і допомогти комунальникам їх вирішити.

Для транспортних підприємств “Херсонкомунтранссервіс” та “Херсонелектротранс” актуальними є питання відновлення техніки після ворожих обстрілів та списання тієї, що вийшла з ладу.

“Херсонелектротранс потребує заміни опор на робочих маршрутах. Така ж проблема і у Херсонміськсвітло – багато опор вуличного освітлення пошкоджені внаслідок ворожих атак”, – підкреслив Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.

У місті  не вистачає фахівців, про це також говорилося на нараді.

“Усі без винятку комунальні підприємства міста відчувають кадровий голод! Херсону вкрай необхідні бульдозеристи, грейдеристи, трактористи, екскаваторники та інші спеціалісти. Ми отримуємо багато нової сучасної техніки. Якщо у вас є досвід і бажання допомогти вистояти прифронтовому Херсону, приєднуйтесь до команди наших героїчних комунальників. Стабільна зарплата, повний соціальний пакет і глибока вдячність містян вам гарантовані”, – додав Роман Мрочко.

Дивіться відео, як у Херсоні доставляють адресну гуманітарну допомогу:

фото –  вулицею до річпорта в Херсоні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН