Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителям Антонівки в передмісті Херсона благодійники надали вогнегасники

Антонівка постійно перебуває під обстрілом російських військових. місцевих потрібна підтримка. Благодійна організація надала місцевим жителів вогнегасники.
“Саме страшне, коли ти дивишся на палаючий будинок і його немає чим загасити. Але завдяки вам та вашій допомозі, наші мешканці кожного дня рятують свої будинки та своїх сусідів.  Кожного дня ворог безпощадно намагається спалити домівки наших людей, він скидає запальний снаряд і чекає поки розгориться. Але ми не чекаємо. Ризикуючи життям наші мешканці гасять вогонь самотужки. Хочу висловити велику подяку неймовірним людям Jens Nasemann та Klaus Tschierschky за таку важливу і дуже необхідну допомогу для нашого селища. Ці вогнегасники надзвичайно важливі зараз”, – повідомляє місцева жителька Тетяна Ахтеменко.
 Селище на лінії вогню  вже більше двох років.
“Кожна ваша допомога – це ще одне підтвердження , що в цій безжальній боротьбі з ворогом ми не одні.Ми дуже вдячні вам Уляна Флишко Здійснити мрію за те, що відправили все до нашого Херсону. Я дякую всім людям, які підтримують та допомагають нам. Здоров’я, щастя, добра, мирного неба та всього самого найкращого бажаємо вам”, – додала Тетяна Ахтеменко.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН