Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Гуляйполі розпочався прийом документів для переоформлення субсидій

Про це повідомляється на сайті Гуляйпільської міськради:

 Для переоформлення субсидій надається 5 місяців
 З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.

Відповідні документи вже затверджено Міністерством соціальної політики (наказ Мінсоцполітики від 07.05.2021 № 242) та зареєстровані у Мін’юсті.

 З метою уникнення утворення черг, на підставі документів, поданих протягом УСІХ 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія ВСІМ домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року.

Просимо усіх хто потребує підтримки держави не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:
–  через уповноважених осіб у старостатах та Центрі надання адміністративних послуг (м. Гуляйполе, вул. Соборна, 107А, тел. 4-13-06);

–  заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу: Управління соціального захисту населення Пологівської районної державної адміністрації (м. Гуляйполе, вул. Н.Махна,50);

–  через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайт Мінсоцполітики  https://www.msp.gov.ua.

Бланки Заяви та Декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики https://www.msp.gov.ua/news/16214.html  та придбати в КУ «Гуляйпільська друкарня» (м. Гуляйполе, вул. Шевченка,19).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН