Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олена Урсуленко прокоментувала ситуацію навколо скверу ім. Дениса Лошкарьова

Коментар секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко розмістила у соціальних мережах.

Шкода! Так буває, коли чиновнику байдуже, бо для нього головне – процес, а не результат.

Оцінку діям обов’язково дадуть мешканці, які бачили на власні очі, як відповідні структури «переймалися» сквером, названого на честь загиблого Героя – Дениса Лошкарьова.

На передостанньому засіданні виконкому звернулася до міського голови із ініціативою проведення аудиту діяльності КП «Парки Херсона» антикорупційним відділом міськради за його дорученням щодо витрачених коштів протягом 01.09.2019-01.09.2020 на полив, прибирання, благоустрій зазначеного скверу. Чому? Бо нині сквер «прикрашають» засохлі дерева та кущі, які були висаджені за координацією відділу екологіі (департамент ЖКГ). І, звісно, повинні були доглядатися КП «Парки Херсона».

На сьогодні доручення на проведення аудиту так і немає! Але ж є відповідь від керівника відділу екологіі- Цибульського С., який, до речі, зараз виконує обов’язки директора департаменту ЖКГ. Жах!

Також є відповідь і від керівництва КП «Парки Херсона». Зважаючи на ці відповіді, дуже прикро, що кошти платників податків – саме нас з Вами, бездарно витрачаються на процес.

Для інфо – прийнято рішення про виділення ще 120 тис. грн. на озеленення міста.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН