Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Мотопробіг єдності 2020» завітає до Каховки

31 липня «Мотопробіг єдності 2020» завітає до Каховки.
З метою демонстрації територіальної цілісності України з 20 липня по 02 серпня 2020 року територією нашої країни проходить четвертий мотопробіг за єдність Української держави.

Традиційний патріотичний мотопробіг за єдність Української держави, стартував 20 липня з площі Петефі м. Ужгород, проходитиме через 51 населений пункт та фінішуватиме 2 серпня у Запоріжжі, на острові Хортиця. У заході беруть участь близько 50 мотоциклістів.
Учасники мотопробігу везуть Державний прапор і кримськотатарський прапор, який буде передано представникам кримськотатарського народу в Чонгарі, що є сигналом того, що Крим був і залишається частиною території України.


За планом мотопробігу, 31 липня 2020 року о 17.00 учасники мотопробігу планують прибути до м. Каховки. Орієнтовний маршрут та час руху учасників мотопробігу по м. Каховці:


17.00 (орієнтовно) прибуття мотоколони з м. Херсона по автошляху Т 2206 –
17.00-17.30 (орієнтовно) майданчик біля монументу «Легендарна тачанка» (стоянка, коротка екскурсія, фотографування) –
17.30 (орієнтовно) початок руху колони  – Семенівське шосе – вул. П.Орлика – вул. Пушкіна – вул. Ф.Гаєнко – вул. Набережна –
18.00-18.30 (орієнтовно) майданчик на набережній міста біля знаку «Я люблю Каховку» (стоянка, фотографування, спілкування з громадянами міста) –


18.30 (орієнтовно) початок руху мотоколони після стоянки – вул. Набережна – вул. Панкеєвська – вул. Пушкіна – вул. Першотравнева – база відпочинку «Чисті пруди» (стоянка на ночівлю).
Звертаємо увагу, що можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів за вказаним маршрутом під час руху мотоколони.

Каховська Міська Рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН