Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеська міськрада планує побудувати новий спорткомплекс за кошти з державного бюджету

Мерія Одеси анонсувала побудову нового палацу спорту поблизу Одеського аеропорту. Гроші планують отримати від держави, повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Згідно з анонсованим планом, новий комплекс вміщатиме не менш як 3 тисячі глядачів, запевнили у міськраді.

Наразі триває оформлення земельної ділянки під будівництво площею 2,0837 гектари на вулиці Центральний аеропорт, 2Б. Після цього планують розробити проєктно-кошторисну документацію будівництва, додали в пресслужбі.

Палац спорту планують зробити триповерховим. На першому поверсі розмістять вестибюль для глядачів, гардероби для спортсменів і учасників заходів, склади, тренажерний зал та конференц-зал.

На другому поверсі передбачені місця харчування і торгівлі, а також адміністративні приміщення. На третьому – розміститься зона для “VIP-відвідувачів”, а також технічні приміщення. Поруч з ареною також планують побудувати парковку.

Зазначимо, державну субвенцію на новий палац спорту Одеська міськрада намагається отримати ще з травня 2019 року. За словами заступника міського голови Павла Вугельмана, питання будівництва палацу спорту почали обговорювати з 2018 року.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН