Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерській ОТГ вже готуються до місцевих виборів

Згідно з останніми змінами до виборчого законодавства, у Білозерську ОТГ балотуватися можна буде лише по партійним спискам. 

 Але вважаємо є цікавою в політичні й орбіті є постать Антоніни Чередник, голови Білозерської ОТГ, яка підозрюється в хабарі і скоріше всього не буде брати  участьу виборах!

 Про це  вона повідомляє на своїй сторінці у ФБ 

Привіт друзі! Думаю всі вже знають вчорашнє рішення Білозерського районного суду щодо мого відсторонення від займаної посади на два місяці до 14 вересня. У кожного є своя думка з цього приводу, і я ні в якому разі не хочу нав’язувати Вам свою позицію“.
 Далі голова перераховує економічні досягнення своєї команди. а потім додає: 
Все що трапилось в моєму житті в останні півроку – є гарно спланованою провокацією. Якщо людина багато працює і викладається на повну, то їй завжди заздрять та вставляють палки в колеса. Я вірю що час розставить все на свої місця. Сподіваюсь, що при розгляді справи суд розбереться і покарає винних.

В жовтні цього року відбудуться місцеві вибори і громада обере достойного кандидата на посаду селищного голови, але до цього часу мені потрібно закінчити всі проекти та роботи, які вже розпочалися.
Я безмежно вдячна за те, що в останні місяці мене всі підтримували, не давали опустити руки та зупинити роботу. Все, що вдалося втілити у життя в Білозерській громаді – це наша спільна заслуга. Такої потужної підтримки я не відчувала ніколи. Дякую всім за терпіння! Попереду дуже багато роботи, а Білозерщина варта того, щоб бути серед кращих громад України”.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН