Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсоншині внаслідок російських обстрілів серед постраждалих двоє поліцейських

На Херсонщині через ворожі обстріли одна людина загинула та 16 поранено, серед постраждалих – двоє поліцейських, – про це повідомили в Поліції Херсонщини.
▪️ війська рф вчергове обстріляли правобережжя Херсонської області з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, гелікоптерів та БпЛА різних типів.
▪️ Від ворожих атак потерпали Херсон, Антонівка, Садове, Придніпровське, Білозерка, Томина Балка, Новотягинка, Станіслав, Берислав, Веселе, Козацьке, Архангельське, Нововоронцовка, Бургунка та Новорайськ.
▪️ У населених пунктах пошкоджень зазнали 45 об’єктів: 22 приватні та три багатоповерхові будинки, навчальний заклад, 13 цивільних та чотири службові автомобілі поліції, сільгосптехніка.
▪️ Зранку військові рф здійснили комбіновану атаку Берислава, на житлові квартали міста скидали вибухівки з БпЛА та вдарили FPV-дроном. Отримали контузії двоє жінок віком 53 та 59 років, які перебували біля магазину. Також пошкоджено автомобіль.
▪️ Ввечері окупанти завдали удари з артилерії по Томиній Балці. Внаслідок влучання снаряда по домоволодінню загинула 57-річна жінка та отримав поранення її 62-річний чоловік. У селі пошкоджено два приватні будинки і сільгосптехніку.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН