Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поранено 17 осіб: правоохоронці фіксують наслідки російських обстрілів

Дронами, авіабомбами та артилерією, в тому числі реактивною: російська армія продовжує обстрілювати Херсонщину, є поранені – правоохоронці фіксують наслідки. За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), – повідомляє пресслужба установи.


За даними слідства, станом на 16:00 27 вересня 2024 року армія рф продовжує чисельні обстріли деокупованої території області з різного типу зброї. Загалом протягом дня 17 людей отримали поранення, серед них двоє дітей. Є також госпіталізовані з важкими травмами – травматичними ампутаціями кінцівок. Щонайменше чотири людини в Антонівці та Херсоні о 12:10 та 13:45 постраждали через скидання вибухівки з дронів. Двоє з них – перебували в автівці. Через артилерійський обстріл Велетенського близько 11:30 одну людину госпіталізовано у важкому стані. Інші жителі області отримали травми через атаки авіацією, реактивною артилерією та мінометами.


Доповнення‼️ До лікарні доставлено чотирьох постраждалих цивільних. Жінка 82-х років та 58-річний чоловік травми отримали внаслідок скидання ворогом вибухівки з дрона на автомобіль. Подія сталася близько 16:45 у Херсоні. Ще двох жінок 85-ти та 64-х років госпіталізовано через наслідки артилерійського обстрілу Херсона о 17:20. Обидві перебували у будинку в момент атаки.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН