Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У мене достатньо сил, енергії, аби продовжувати допомагати херсонцям, – Лариса Польська

З перших днів окупації Херсонщини російськими військовими  фонд громади Херсона “Захист” розпочав проєкт з підтримки родин з дітьми. Його керівниця Лариса Польська, надаючи допомогу іншим,  майже два місяці  не виходила з дому через небезпеку бути схопленою окупаційною владою.
                                                              .
Виїхавши з окупації, вона робила все можливе, аби привернути увагу всеукраїнських і міжнародних благодійних організаці до гуманітарних проблем окупованої Херсонщини.
Зі звільненням Херсона фонд розпочав підтримувати  проєкти на підтримку інфраструктури міста, яке обстрілюється російськими військовими.
З початку повномасштабної війни фонд громади Херсона Захист залучив благодійної допомоги на суму майже 60 млн гривень – це потужна командна робота на підтримку  херсонців.
Лариса Польська втратила дім під час теракту російьких військових на  Каховській ГЕС.
Вона продовжує працювати, об’єднуючи  жителів Херсона, аби її рідне місто відродилося. “Херсон – місто, де життя перемагає”, – говорить Лариса Михайлівна.
У проєкті “Жінка і війна” журналістів інформаційного видання “Український південь” Лариса Польська розповість про напрямки роботи фонду, як її родина проходить через випробування війни.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН