Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині створили батальйон поліції “Стрілецький”

В межах бойового злагодження новостворений бойовий підрозділ поліції Херсонщини батальйон «Стрілецький» проходить інтенсивну підготовку. До його лав увійшли досвідчені працівники з різних територіальних підрозділів, служб та відділень поліції. Вони готові до захисту країни та повернення її законних рубежів, вмотивовані й заряджені на Перемогу, – повідомляє Поліція Херсонщини.

Поліцейські боротимуться з російською агресією та звільнятимуть окуповані території. Крім бойових завдань, вони захищатимуть населення, підтримуватимуть публічну безпеку і порядок, будуть виявляти колаборантів та злочинні групи. Ще їх завданням є недопущення проникнення на нашу територію диверсійних груп противника та їх ліквідація.


Підрозділ оснащений усім необхідним для виконання поставлених завдань та готовий дати гідну відсіч ворогу. У них одна мета – вибити російських окупантів з української землі. І хоч нині триває процес навчання та підготовки, який довготривалий і безкінечний, та особовий склад уже готовий дати гід


ну відсіч ворогу та звільняти тимчасово окуповані території нашої держави.

Розпочинається нова сторінка в історії Національної поліції України та поліції Херсонщини зокрема. І всі поліцейські мають спільну мету – Перемогу.

Командир роти №1 батальйону поліції «Стрілецький» ГУНП в Херсонській області на псевдо «Прометей» зазначає:


– Підрозділ оснащений усім необхідним для виконання поставлених завдань та готовий дати гідну відсіч ворогу. У них одна мета – вибити російських окупантів з української землі. І хоч нині триває процес навчання та підготовки, який довготривалий і безкінечний, та особовий склад уже готовий дати гідну відсіч ворогу та звільняти тимчасово окуповані території нашої держави. Розпочинається нова сторінка в історії Національної поліції України та поліції Херсонщини зокрема. І всі поліцейські мають спільну мету – Перемогу.

Дивіться більше у відео  в нашому телеграм-каналі:

https://t.me/ukrpivden/26977

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН