Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники ХДУ взяли участь у Форумі демократичного законотворення

Відбувся Форум демократичного законотворення до Міжнародного дня демократії за ініціативи Програма USAID «Рада: наступне покоління».

Форум об’єднав представників Верховної Ради України, громадських організацій, міжнародних експертів та донорів для спільного розв’язання викликів, які постали перед парламентською демократією.

До заходу долучилися декан медичного факультету Ігор Головченко та старша викладачка кафедри національного, міжнародного права і правоохоронної діяльності ХДУ Юлія Томіліна.

Під час форуму учасники обговорили, як громадськості ефективно взаємодіяти з Верховною Радою на різних рівнях та як забезпечити стійкість парламентської демократії в умовах воєнного стану. Також дискусії охопили тему демократичного законотворення: як забезпечити дотримання всіх принципів та мінімізувати новітні ризики.

Дивіться  відео: Києві херсонці разом виконали пісню Тараса Петриненка “Україно” в рамках Форуму “Херсон – це місто, де перемагає життя”. Проєкт Херсон Community Хор успішно продовжується незламними херсонцями!

https://t.me/ukrpivden/26794

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН